Power Stop față și spate Z Evolution set de plăcuțe de frână și Rotor cu etriere acoperite cu pulbere roșie KC se potrivește selectați: BMW 328

Power Stop față și spate Z Evolution set de plăcuțe de frână și Rotor cu etriere acoperite cu pulbere roșie KC se potrivește selectați:

RON 603.91
 

Prezentare
Cantitatea de bunuri

Power Stop Z23 Evolution brake upgrade kit cu etriere face simplă și eficientă din punct de vedere al costurilor creșterea puterii de frânare a șoferului dvs. zilnic. Acest kit de oprire a puterii este proiectat pentru a oferi un upgrade redus de praf și fără zgomot asupra sistemului de frânare de stoc. Power Stop Z23 brake upgrade kit face simplu pentru a finaliza lucrarea de frână prin includerea tot ce ai nevoie : perfect potrivite forate și fante rotoare, Z23 Evolution plăcuțe de frână din fibră de carbon ceramică, hardware modernizate, și lubrifiant de înaltă performanță. Plăcuțele de frână cu formulă ceramică cu praf redus sunt întărite cu fibre de carbon pentru a întări compusul. Acest kit de frână este fără praf, fără zgomot și vă va oferi o putere de frânare crescută fără a sacrifica manevrabilitatea de zi cu zi. Rotoarele sunt turnate folosind cea mai bună metalurgie G3000 cu toleranțe stricte OE - ceea ce le face o actualizare perfectă, fără a fi nevoie să faceți modificări. Găurile de foraj de precizie permit răcirea maximă a rotorului. Acest lucru menține temperatura frânelor în jos în condiții extreme de funcționare. Sloturile rotunjite ajută la ștergerea oricărui gaz sau resturi - păstrând un plasture de contact clar pe suprafața rotorului pentru o frânare sigură și lină. Placarea cu dicromat de Zinc argintiu se aplică tuturor rotoarelor găurite și cu fante, acestea nu numai că arată grozav în spatele roților, dar ajută la prevenirea ruginii și coroziunii. Etrierele de frână sunt acoperite cu un strat de pulbere ușor de curățat, care ajută la rezistența la rugină și coroziune și la prelungirea duratei de viață a etrierelor. Roșu este o atingere frumos și într-adevăr iese în evidență în spatele roților! Faceți frânele corect cu kitul de frână Z23 Evolution sport de la Power Stop. Power Stop față și spate Z23 Evolution set de plăcuțe de frână și rotor cu etriere acoperite cu pulbere roșie KC4103 se potrivește selectați : 2007 BMW 328 și multe altele-adăugați vehiculul dvs. la widgetul nostru potrivit pentru a verifica.

Caracteristici detaliate

Produse similare